Joyetech eGo AIO

Schrijf een review voor dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

LOGIN VOOR PRIJS

Snel overzicht

De Joyetech eGo AIO is een stijlvolle E-sigaret geschikt voor een beginnende of ervaren damper die een compact model zoekt. Beschikbaar in 5 kleuren.

Dit is een complete set, je hebt alleen nog e-liquid nodig om te kunnen dampen.

* Verplichte velden

LOGIN VOOR PRIJS

Hover to zoom - Click to see full size image

Meer afbeeldingen
  • Joyetech eGo AIO Zilver
  • Joyetech eGo AIO Alle Kleuren

Handige damperset voor iedereen met de Joyetech eGo AIO

De Joyetech eGo AIO is een stijlvolle e-sigaret geschikt voor een beginnende of ervaren damper die een compact model zoekt. Met een revolutionair anti-lek systeem is het klaar voor de toekomst. Daarnaast past het product door de lengte van slechts 12 centimeter gemakkelijk in je zak. Bovendien is de Joyetech eGo AIO een complete starterset, wat inhoudt dat je alleen vloeistof (liquid) hoeft toe te voegen en je direct kunt beginnen met dampen.

Technische innovaties

Wat Joyetech zo goed maakt, zijn de technische innovaties die het bedrijf heeft doorgevoerd. Het mondstukje (drip tip) van de Joyetech eGo AIO is zo gemaakt dat er geen vloeistof doorheen kan komen door middel van een spiraal in het mondstukje. Met een veilig gevoel kan je de hele dag door dampen zonder er op te letten of er vloeistof doorheen komt. Daarnaast zit er aan de bovenkant een makkelijk verstelbare ring om de luchttoevoer te regelen. Zo kan je luchtig dampen of minder luchtig om meer het sigaret gevoel te krijgen. Ook heeft het een handig top fill systeem waardoor je je E-sigaret gemakkelijk kunt bijvullen zonder te morsen. Als laatste kun je de Joyetech eGo AIO na gebruik eenvoudig opladen met behulp van de bijgeleverde USB-kabel. Kortom, over dit product is goed nagedacht en dat zie je terug in de kwaliteit.

Joyetech eGo AIO wordt geleverd met:

  • 1x Joyetech eGo AIO
  • 2x Joyetech 0,6 Ohm Coils
  • 1x Joytech eGo AIO Reserve Drip Tip
  • 1x Joyetech USB Kabel
  • 1x Joyetech Handleiding

Extra informatie

Merk Joyetech
Kwaliteit A
Soort Nee
Herkomst China
Smaak Nee

Let op: Gebruik van onze productteksten is niet toegestaan. Hiermee schaadt u de Google rankings van zowel onze als uw eigen website!