Paradise - Amigo (Blueberry)

Schrijf een review voor dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

LOGIN VOOR PRIJS

Snel overzicht

Paradise is een Nederlands merk voor waterpijpsteentjes. De smaken nemen je mee naar de mooiste plekjes op aarde. Met Amigo wordt je meegenomen naar je goede vriend(in).

Hover to zoom - Click to see full size image

Meer afbeeldingen

Creëer je eigen paradijs op aarde met Amigo - Amazing

Wil jij tijdens je rooksessie meegevoerd worden naar de mooiste plekjes op aarde? Dan moet je deze stoomsteentjes van het Nederlandse merk Paradise proberen. Niet voor niets heeft dit merk gekozen voor prikkelende smaaknamen en sprekende afbeeldingen die een voorbode zijn voor wat je gaat beleven. Hiermee creëer je paradijs op aarde tijdens je eigen ontspannen rooksessie. Bestel dus snel een bakje van 120 gram en beleef het zelf.

Blueberry: Een goede vriend(in)

Een mooi plekje op aarde hoeft niet per se een mooie locatie te zijn, zoals het strand of de bergen. Het kan ook een plek zijn waar jij je prettig voelt. Denk even aan een goede vriend(in), je Amigo en neem dan een hijs van deze Blueberry smaak. Bosbessen is al een bekende smaak voor veel waterpijprokers, dus zal het niet zo moeilijk zijn om even te denken aan die ene goede vriend(in). Het is net alsof hij/zij nooit weg is geweest.

Stel je voor dat je op wintersport bent. De zon schijnt en je kijkt naar de met sneeuw bedekte bergen om je heen. Wanneer je dit beeld even op je in laat werken bedenk je dat het daar toch wel adembenemend mooi is. Met de smaak Amazing wordt je ook vanuit het platte Nederland meegenomen naar dit prachtige landschap. De subtitel is Peach Freeze en is een heerlijke fruitige en frisse combinatie van perzik en menthol.

Extra informatie

Merk Nee
Soort Waterpijp steentjes
Herkomst Nederland
Structuur Nat
Smaak Nee
Hoeveelheid 120 gram

Let op: Gebruik van onze productteksten is niet toegestaan. Hiermee schaadt u de Google rankings van zowel onze als uw eigen website!