Paradise - Black Kisses (Blackberry)

Schrijf een review voor dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

LOGIN VOOR PRIJS

Snel overzicht

Paradise is een Nederlands merk voor waterpijpsteentjes. De smaken nemen je mee naar de mooiste plekjes op aarde. Met Black Kisses wordt je meegenomen naar je vakantieliefde van vroeger.

Hover to zoom - Click to see full size image

Meer afbeeldingen

Creëer je eigen paradijs op aarde met Paradise - Black Kisses

De stoomsteentjes van Paradise zijn anders dan alle anderen. Een heerlijk ontspannen rooksessie is als een paradijs op aarde en dat is wat dit Nederlandse merk je wil bieden. Bij bestelling ontvang je een bakje van 120 gram in een van hun ruim assortiment aan smaken. Een van de eerste dingen die je zal opvallen is de afbeelding. Deze laat je zien naar welk mooi plekje op aarde de smaak je heen zal brengen. De unieke smaaknaam vergroot alleen nog maar de verwachting. Waar wacht je dus nog op?

Blackberry: Vakantieliefde

Heb je wel eens een vakantieliefde gehad? Dan weet je hoe zoet de ervaring kan zijn, maar hoe zuur het is als de vakantie dan weer voorbij is. Black Kisses is misschien wel een goede term om dat gevoel te omschrijven. Het is een Blackberry smaak van de lekkerste bramen. Bij iedere hijs wordt je weer even teruggenomen naar die ene vakantieliefde.

Extra informatie

Merk Nee
Soort Waterpijp steentjes
Herkomst Nederland
Structuur Nat
Smaak Nee
Hoeveelheid 120 gram

Let op: Gebruik van onze productteksten is niet toegestaan. Hiermee schaadt u de Google rankings van zowel onze als uw eigen website!