Paradise - Coconut Kiss (Pina Colada)

Schrijf een review voor dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

LOGIN VOOR PRIJS

Snel overzicht

Paradise is een Nederlands merk voor waterpijpsteentjes. De smaken nemen je mee naar de mooiste plekjes op aarde. Met Coconut Kiss wordt je meegenomen naar het strand met een heerlijke cocktail in je handen.

Hover to zoom - Click to see full size image

Meer afbeeldingen

Creëer je eigen paradijs op aarde met Paradise - Coconut Kiss

Een heerlijke rooksessie is toch als een paradijs op aarde? Lekker ontspannen met je favoriete smaak, dat is wat Paradise jou wil geven. Dit Nederlandse merk heeft een ruim assortiment met stoomsteentjes in verschillende smaken. Daarbij hebben ze niet gekozen voor saaie smaaknamen, maar voor namen die je van tevoren al meevoeren naar de mooiste plekjes op aarde. De verpakking geeft je een duidelijk beeld van waar je met elke hijs naartoe gebracht wordt. Bij bestelling ontvang je een bakje van 120 gram.

Pina Colada: Met een cocktail op het strand

Of je nu een echte zonaanbidder bent, of meer van actieve vakanties houdt, van een dagje op het strand kan iedereen genieten. Lekker luieren in de zon op een tropisch eiland, en welk drankje past daar nu beter bij dan een fruitige Pina Colada? De smaak Coconut Kiss geeft je deze cocktail, maar dan tijdens je rooksessie. Het is een romige en zoete combinatie van ananas en kokos.

Extra informatie

Merk Nee
Soort Waterpijp steentjes
Herkomst Nederland
Structuur Nat
Smaak Nee
Hoeveelheid 120 gram

Let op: Gebruik van onze productteksten is niet toegestaan. Hiermee schaadt u de Google rankings van zowel onze als uw eigen website!