Paradise - Dum Gum (Spearmint)

Schrijf een review voor dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

LOGIN VOOR PRIJS

Snel overzicht

Paradise is een Nederlands merk voor waterpijpsteentjes. De smaken nemen je mee naar de mooiste plekjes op aarde. Met Dum Gum wordt je meegenomen van een tropisch heet strand naar de koude Noordpool.

Hover to zoom - Click to see full size image

Meer afbeeldingen

Creëer je eigen paradijs op aarde met Paradise - Dum Gum

Wil jij tijdens je rooksessie meegevoerd worden naar de mooiste plekjes op aarde? Dan moet je deze stoomsteentjes van het Nederlandse merk Paradise proberen. Niet voor niets heeft dit merk gekozen voor prikkelende smaaknamen en sprekende afbeeldingen die een voorbode zijn voor wat je gaat beleven. Hiermee creëer je paradijs op aarde tijdens je eigen ontspannen rooksessie. Bestel dus snel een bakje van 120 gram en beleef het zelf.

Spearmint: Ultieme frisheid

Op tropische dagen op het strand is verfrissing altijd welkom. Dum Gum zorgt ervoor dat je deze verfrissing krijgt. Het is een heerlijke Spearmint maak die je de ultieme verfrissing zal geven. In plaats van op het warme strand, bevindt je je in een keer op de Noordpool. Deze frisheid kan iedereen wel gebruiken op zijn tijd.

Extra informatie

Merk Nee
Soort Waterpijp steentjes
Herkomst Nederland
Structuur Nat
Smaak Kauwgom
Hoeveelheid 120 gram

Let op: Gebruik van onze productteksten is niet toegestaan. Hiermee schaadt u de Google rankings van zowel onze als uw eigen website!