Paradise - Sweet Dope (Cola Candy)

Schrijf een review voor dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

LOGIN VOOR PRIJS

Snel overzicht

Paradise is een Nederlands merk voor waterpijpsteentjes. De smaken nemen je mee naar de mooiste plekjes op aarde. Met Amazing wordt je meegenomen naar de snoepwinkel.

Hover to zoom - Click to see full size image

Meer afbeeldingen

Creëer je eigen paradijs op aarde met Paradise - Sweet Dope

Wil jij tijdens je rooksessie meegevoerd worden naar de mooiste plekjes op aarde? Dan moet je deze stoomsteentjes van het Nederlandse merk Paradise proberen. Niet voor niets heeft dit merk gekozen voor prikkelende smaaknamen en sprekende afbeeldingen die een voorbode zijn voor wat je gaat beleven. Hiermee creëer je paradijs op aarde tijdens je eigen ontspannen rooksessie. Bestel dus snel een bakje van 120 gram en beleef het zelf.

Cola Candy: De snoepwinkel

Wie houdt er nou niet van lekker rondneuzen in een snoepwinkel? Al dat lekkere snoepgoed in allerlei verschillende soorten en smaken. En dan zie je de colasnoepjes daar liggen. Ze geven je de zoete smaak van cola in een klein flesvorming snoepje. Met Sweet Dope krijg je de onvervalste smaak van Cola Candy. Dit is een smaak voor de echte zoetekauw en de cola liefhebbers.

Extra informatie

Merk Nee
Soort Waterpijp steentjes
Herkomst Nederland
Structuur Nat
Smaak Kauwgom
Hoeveelheid 120 gram

Let op: Gebruik van onze productteksten is niet toegestaan. Hiermee schaadt u de Google rankings van zowel onze als uw eigen website!