Oduman Initial 40 - Aluminium Mondstuk

Schrijf een review voor dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

LOGIN VOOR PRIJS

Snel overzicht

Bij Premium-Hookahs is het mogelijk om je eigen wasbare siliconen slang samen te stellen. Met deze aluminium Oduman mondstuk geef je het geheel een luxe afwerking met een fijne grip.

* Verplichte velden

LOGIN VOOR PRIJS

Hover to zoom - Click to see full size image

Meer afbeeldingen
  • Oduman Initial 40 - Aluminium Mondstuk

Stel je eigen siliconen slang samen met een los Oduman Initial 40 - Aluminium Mondstuk

Je kunt een slang geheel compleet aanschaffen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer een bepaalde slang heel goed bij de stijl van je waterpijp past. Maar wat is er leuker dan je eigen persoonlijke slang in elkaar te zetten? Je kunt dan geheel zelf bepalen welke kleur slang en welk mondstuk je wilt gebruiken. Hierdoor weet je altijd welke slang van jou is, en kun je nog meer genieten van je rooksessies. Bij Premium-Hookahs bieden we je de mogelijkheid om je eigen wasbare siliconen slang te maken.

Net als je bij de waterpijpen van Oduman gewend bent, heeft ook dit Initial mondstuk een strakke afwerking. Het geheel is stijlvol vormgegeven en heeft een luxe uitstraling. Oduman staat bekend om de soepele airflow, en met dit mondstuk wordt die alleen nog maar soepeler. Het is gemaakt van aluminium en heeft een speciale coating. Dankzij deze coating is de buitenkant wat ruwer. Dit voelt zacht aan en geeft een fijne grip in de hand. Deze Oduman Initial heeft een lengte van 40 centimeter en een diameter van 17 millimeter. Het past op iedere siliconen slang en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor kun je de kleur kiezen die bij jouw slang en waterpijp past. Wil je liever een langer model? Kijk dan naar de rest van ons assortiment voor genoeg andere opties.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Nammor Slang - Classic

Nammor Slang - Classic

LOGIN VOOR PRIJS
Siliconen slang - Ice Bazooka

Siliconen slang - Ice Bazooka

LOGIN VOOR PRIJS
     

Extra informatie

Lengte € 40,00
Past op Siliconen slangen

Let op: Gebruik van onze productteksten is niet toegestaan. Hiermee schaadt u de Google rankings van zowel onze als uw eigen website!