Amy Deluxe 038 I Need You - Vaas

Schrijf een review voor dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

LOGIN VOOR PRIJS

Snel overzicht

Dankzij deze vaas voor de Amy 038 hoef je geen nieuwe waterpijp aan te schaffen bij een kapotte vaas, of kun je nieuwe kleurencombinaties maken.

* Verplichte velden

LOGIN VOOR PRIJS

Hover to zoom - Click to see full size image

Meer afbeeldingen

Vervangende Amy 038 vaas in verschillende kleuren

Bij bestelling van een Amy waterpijp ontvang je altijd een geheel pakket. De vaas is dus altijd inbegrepen en hoef je niet apart te bestellen. Wat uniek is aan dit merk is dat ze per type een eigen vaasmodel hebben en deze in vaste kleurencombinaties voorkomen in combinatie met de stang. Hierdoor heb je altijd een mooi geheel. Het zou echter zonde zijn als je een geheel nieuwe shisha zou moeten aanschaffen wanneer er één onderdeel kapot it. Daarom is het ook mogelijk om de vaas los aan te schaffen.

Deze specifieke vaas is geschikt voor de Amy – 038 I Need You. Het is een korte, piramidevormige vaas die aan de bovenkant transparant is en aan de onderkant gekleurd. Het kleurpatroon lijk op een klotsende vloeistof. Het is gemaakt van dik glas en heeft een goede stabiliteit. Bij bestelling heb je keuze uit verschillende kleuren. De vaas dient als vervanging voor een kapot product, maar kan ook gebruikt worden om een andere kleurcombinatie te maken.

Extra informatie

Herkomst Duitsland
Productiewijze Nee
Lengte Nee
Kleur Nee

Let op: Gebruik van onze productteksten is niet toegestaan. Hiermee schaadt u de Google rankings van zowel onze als uw eigen website!