Tom Cococha - Diamond (54stuks)

Schrijf een review voor dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

LOGIN VOOR PRIJS

Snel overzicht

Tom Cococha is een van de weinige merken die verschillende soorten natuurkolen. Het diamond label is uniek en biedt kolen die nog puurder zijn dan het gold label. Bij bestelling ontvang je een pakje van 54 stuks.

Hover to zoom - Click to see full size image

Meer afbeeldingen
  • tom cococha diamond kolen 54st

Pure kooltjes van topkwaliteit met Tom Cococha – Diamond (54 stuks)

Tom Cococha is een van de weinige merken die verschillende soorten natuurkolen. Elk type in ondergebracht bij een ander label; groen, rood, blauw, geel of goud. Elk label heeft zo zijn eigen eigenschappen, maar allemaal zijn ze van goede kwaliteit. De kolen worden eco-vriendelijk gemaakt van samengeperste kokosschillen. Dit houdt in dat er geen bomen gekapt zijn om dit product te maken.

Het diamond label

Het diamond label van Tom Cococha is een unieke variant. Het biedt zelfs nog een puurder kooltje dan het gold label. Deze kolen zijn zo puur dat ze een brandtijd hebben van minimaal 2,5 uur. Het grootste verschil met gold is dat deze kolen met een afmeting van 22 x 22 x 22 mm kleiner zijn. Tijdens het gloeien kan het gebeuren dat de kolen zwart worden. Er komt in dat geval onvoldoende zuurstof bij de kooltjes. Het is daarom aan te raden om diamond niet te gebruiken in combinatie met folie en een heat management tool, maar om in plaats daarvan een chimney bowl te gebruiken. De kolen geven slechts 4 % as. Voor gebruik moet je ze ongeveer 10 minuten op een gasfornuis of elektrische kookplaat leggen om ze te ontbranden. Bij bestelling ontvang je een doosje met 54 stuks. Dit is een handige hoeveelheid om ze een keer uit te proberen.

Gerelateerde producten

Kijk voor de andere labels eens naar deze producten:

Extra informatie

Merk Tom Cococha
Kwaliteit A+
Rooktijd (minuten) € 150,00
Kool percentage € 80,00
Vochtigheid Percentage € 6,00
As percentage € 5,00
Hoeveelheid 1 Kg (75 stuks)

Let op: Gebruik van onze productteksten is niet toegestaan. Hiermee schaadt u de Google rankings van zowel onze als uw eigen website!