Adalya - Blue Ice

Schrijf een review voor dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

LOGIN VOOR PRIJS

Snel overzicht

Adalya is een Turks merk dat natte waterpijptabak van goede kwaliteit maakt. Dit specifieke tabak is een combinatie van zoete bosbessen met frisse munt.

Hover to zoom - Click to see full size image

Meer afbeeldingen

Volle smaak van dikke wolken met Adalya – Blue Ice

Als je tabak zoekt met dikke rookwolken vol van smaak dan moet je bij Adalya zijn. Dit merk uit Turkije levert waterpijptabak dat goed van kwaliteit is. De kwaliteit zit in de zeer natte structuur van het tabak. Het vocht dat vrijkomt tijdens het verwarmen van het tabak mengt zich vervolgens met de rook. Dit zorgt voor de sterke smaak en zorgt er ook voor dat het tijdens je rooksessie langer meegaat.

Frisse bosbessensmaak

Bosbessen is een van de klassieke smaken voor waterpijptabak. Het heeft een smaak die vooral liefhebbers van zoete smaken goed kunnen waarderen. De Blue Ice is echter niet zomaar een bosbessensmaak. Adalya heeft dit fruit gecombineerd met heerlijk frisse munt. De frisheid laat zich goed combineren met het zoete en zorgt voor een geweldige combinatie. Het is bijvoorbeeld een goede keuze voor op een warme zomerdag.

Alle Adalya smaken komen in een pakje van 50 gram. De kleine hoeveelheid geeft je de mogelijkheid om de smaak een paar keer uit te proberen. Je zit niet gelijk vast aan een grote hoeveelheid als het je toch niet bevalt. Vanwege de natte structuur van de molasses is het sterk aan te raden om een vortex- of phunnel tabakskop te gebruiken. Bij deze typen blijven de sappen die bij het verwarmen vrijkomen goed bewaard, waardoor ze nog langer smaak afgeven. Je haalt hierdoor het meeste uit je tabak, vooral omdat Adalya een kortere rooktijd heeft in vergelijking met vergelijkbare merken. Ook is het verstandig om in het begin bij het roken een nieuwe slang of een gewassen wasbare slang te gebruiken. Zelfs als je voor dezelfde smaak hebt gekozen die je bij normaal tabak ook rookt. Je bent er dan verzekerd dat je de smaak goed proeft.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Al Fakher - Cocktail

Al Fakher - Cocktail

LOGIN VOOR PRIJS
       

Extra informatie

Merk Adalya
Soort Classic
Smaak Bosbes
Herkomst Dubai
Structuur Extreem nat
Hoeveelheid 50 gram
Nicotine gehalte € 0,05

Let op: Gebruik van onze productteksten is niet toegestaan. Hiermee schaadt u de Google rankings van zowel onze als uw eigen website!