Adalya - Hawaii

Schrijf een review voor dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

LOGIN VOOR PRIJS

Snel overzicht

Van klassieke smaken tot exotische blends: Adalya levert keer op keer kwaliteit. De Turkse tabak koning staat welbekend om zijn kwalitatieve smaak en volle rookwolken. Hawaii tabak is een zomerse mix van ananas en mango.


Hover to zoom - Click to see full size image

Meer afbeeldingen

Adalya presenteert: Hawaii tabak

Hawaii brengt de Caraïben naar Nederland. Paradijselijk in naam, paradijselijk in smaak. Verlang je naar een hangmat en een pina colada in de hand? Geen dure vliegticket meer nodig: geniet van tabak smaak Hawaii; gewoon in de woonkamer met.

De tabak is vol, nat en makkelijk te verdelen over de shisha kop. Adalya's Hawaii combineert ananas en mango voor exotisch genot. Phunnel- of vortex tabak koppen zijn de beste keuze voor alle Adalya tabak, omdat deze de geurige sappen goed behouden.

Genieten van de tropen kan ook nicotinevrij. Krijg jij geen genoeg van fruitige smaken in je shisha, maar inhaleer je liever geen schadelijke stoffen? Vrees niet: wij hebben ook een ruim aanbod van dampsteentjes en andere fruitige alternatieven. Geheel vrij van nicotine en net zo makkelijk in gebruik als tabak.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Al Fakher - Cocktail

Al Fakher - Cocktail

LOGIN VOOR PRIJS
       

Extra informatie

Merk Adalya
Soort Classic
Smaak Limoen
Herkomst Dubai
Structuur Extreem nat
Hoeveelheid 50 gram
Nicotine gehalte € 0,05

Let op: Gebruik van onze productteksten is niet toegestaan. Hiermee schaadt u de Google rankings van zowel onze als uw eigen website!