Limoen adalya tabak

Logo Adalya tabak

Adalya tabak is een heerlijke waterpijp tabak met verrassende nieuwe smaken. Het merk is afkomstig uit Turkije en kenmerkt zich door zijn fijn gesneden, natte tabak. Dit maakt de tabak extra geschikt voor het roken met een phunnel bowl. Probeer de tabak daarbij niet teveel aan te drukken. Wij verkopen 14 verschillende smaken waaronder de razend populaire Love 66 smaak. Ook de Cola Dragon, Lemon Pie & Cola orange zijn smaken die je echt eens geprobeerd moet hebben! Zet je zintuigen dus op scherp en geniet van de bijzondere smaken die Adalya te bieden heeft.

2 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. adalya lemon pie tabak

  Adalya - Ladykiller

  LOGIN VOOR PRIJS

  Van klassieke smaken tot exotische blends: Adalya levert keer op keer kwaliteit. De Turkse tabak koning Adalya staat welbekend om zijn kwalitatieve smaak en volle rookwolken. Met Ladykiller combineert Adalya meloen en mango tot een fris-fruitige tabak blend.

  Meer info
 2. adalya lemon pie tabak

  Adalya - Hawaii

  LOGIN VOOR PRIJS

  Van klassieke smaken tot exotische blends: Adalya levert keer op keer kwaliteit. De Turkse tabak koning staat welbekend om zijn kwalitatieve smaak en volle rookwolken. Hawaii tabak is een zomerse mix van ananas en mango.

  Meer info

2 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren