Adalya - Love 66

Schrijf een review voor dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

LOGIN VOOR PRIJS

Snel overzicht

Adalya is een Turks merk dat natte waterpijptabak van goede kwaliteit maakt. Dit specifieke tabak heeft een heerlijk zoete zoete fruitsmaak, gecombineerd met honing

Hover to zoom - Click to see full size image

Meer afbeeldingen

Volle smaak van dikke wolken met Adalya – Love 66

Adalya is een leverancier van waterpijptabak. Het wordt gemaakt in Turkije en heeft een goede kwaliteit. Een van de belangrijkste kenmerken is dat het dikke rookwolken vol van smaak geeft. De volle smaak komt doordat het tabak een zeer natte structuur heeft. Hierdoor komt bij het verwarmen vocht vrij dat zich goed mengt met de rook. Ook zorgt het vocht ervoor dat het tabak langer meegaat en je het meeste uit je rooksessie kunt halen.

Warme, liefdevolle smaakcombinatie

Love 66 is een unieke smaak waar Adalya met recht trots op is. Het is een smaakcombinatie die ervoor gemaakt is om je van binnen te verwarmen. Het is een zoete smaak die ruikt naar meloen en aardbeien. Het is daarnaast gecombineerd met honing. Hierdoor komt de zoetheid goed tot zijn recht, maar wordt het ook een beetje gecompenseerd. Van deze smaak kun je het beste genieten samen met je geliefde.

Alle Adalya smaken komen in een pakje van 50 gram. De kleine hoeveelheid geeft je de mogelijkheid om de smaak een paar keer uit te proberen. Je zit niet gelijk vast aan een grote hoeveelheid als het je toch niet bevalt. Vanwege de natte structuur van de molasses is het sterk aan te raden om een vortex- of phunnel tabakskop te gebruiken. Bij deze typen blijven de sappen die bij het verwarmen vrijkomen goed bewaard, waardoor ze nog langer smaak afgeven. Je haalt hierdoor het meeste uit je tabak, vooral omdat Adalya een kortere rooktijd heeft in vergelijking met vergelijkbare merken. Ook is het verstandig om in het begin bij het roken een nieuwe slang of een gewassen wasbare slang te gebruiken. Zelfs als je voor dezelfde smaak hebt gekozen die je bij normaal tabak ook rookt. Je bent er dan verzekerd dat je de smaak goed proeft.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Al Fakher - Cocktail

Al Fakher - Cocktail

LOGIN VOOR PRIJS
       

Extra informatie

Merk Adalya
Soort Classic
Smaak Aardbei, Honing Meloen
Herkomst Turkije
Structuur Extreem nat
Hoeveelheid 50 gram
Nicotine gehalte € 0,05

Let op: Gebruik van onze productteksten is niet toegestaan. Hiermee schaadt u de Google rankings van zowel onze als uw eigen website!