Adalya - Mango Tango

Schrijf een review voor dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

LOGIN VOOR PRIJS

Snel overzicht

Van klassieke smaken tot exotische blends: Adalya tabak levert keer op keer kwaliteit. De Turkse tabak koning staat welbekend om zijn kwalitatieve smaak en volle rookwolken. Mango Tango tabak slaat raak met een heerlijk zoete nasmaak.
Hover to zoom - Click to see full size image

Meer afbeeldingen

Adalya presenteert: Mango Tango tabak

Mango Tango steekt de eeuwenoude mango tabak in een nieuw jasje. De smaak hevig zoet; de rookwolk vol en zwaar.

De tabak is vol, nat en makkelijk te verdelen over de shisha kop. Het zware mango aroma is perfect voor het roken van jouw waterpijp tijdens een lunch. Verras jezelf bijvoorbeeld door Adalya Mango Tango te combineren met een fruitschaal. Daarnaast zijn phunnel- of vortex tabak koppen de beste keuze voor alle Adalya tabak, omdat deze de geurige sappen goed behouden.

Tip: Adalya staat bekend om zijn dikke rookwolken en verschillende smaken. Wil jij jouw favoriete smaak vinden? De moderne waterpijpen van Oduman zijn geschikt voor rooksessies zonder gedoe: vlug en makkelijk te gebruiken. Daarom een grote aanrader voor het roken van alle Adalya tabak soorten.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Al Fakher - Cocktail

Al Fakher - Cocktail

LOGIN VOOR PRIJS
       

Extra informatie

Merk Adalya
Soort Classic
Smaak Dubbel Appel, Mint
Herkomst Turkije
Structuur Extreem nat
Hoeveelheid 50 gram
Nicotine gehalte € 0,05

Let op: Gebruik van onze productteksten is niet toegestaan. Hiermee schaadt u de Google rankings van zowel onze als uw eigen website!