Amy - Globe 057R (Zwart/Blauw)

Schrijf een review voor dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

LOGIN VOOR PRIJS

Snel overzicht

Amy is een Duits merk dat bekend staat om haar machinale waterpijpen van hoge kwaliteit. Met haar strakke en moderne designs staat Amy al jarenlang aan de top binnen de waterpijp-wereld. De Globe 057 is - naar ons idee - een mooie toevoeging aan ons breed Amy shisha assortiment.


Hover to zoom - Click to see full size image

Meer afbeeldingen

Amy presenteert: Globe 057R

Mat-zwart, modern jasje

Met een rookkolom van massief roestvrij staal is deze shisha stevig en makkelijk in gebruik. Amy Deluxe kiest met dit model voor alle onderdelen die haar vorige waterpijpen zo'n succes maakten. De complete pijp is meteen klaar voor gebruik.

Naast alle benodigdheden voor een volwaardige sessie wordt de pijp geleverd met een AMY Hot Screen. De tabakskop hierbij is ongeglazuurd: perfect voor je favoriete tabak smaak. De vaas wordt aan de stang bevestigt met een simpele klik: geen geschroef en gedoe meer, de gehele waterpijp is binnen enkele minuten samengesteld. Daarnaast bereikt de Amy Globe het gewilde ''schoorsteen-effect'': de luchtcirculatie is uitstekend door de bijgeleverde chimney tabakskop.

Prettig in gebruik

Amy onderscheidt zich voornamelijk op het gebied van gemak. De Globe 057R is uitgerust met het nieuwe kliksysteem. Dit systeem is speciaal ontworpen voor Amy pijpen. Wat houdt dit in? Geen slijtage meer tussen stang en vaas en een snelle opzet van de shisha. Geen gepriemel meer met 6 verschillende pijp delen: sneller schoongemaakt en meer rookplezier dus. Tot slot krijg je bij de set ook een wend- en wasbare siliconen slang.

Na ontvangst van jouw Amy Deluxe Globe gelijk een sessie temmen? Stoomsteentjes van Amy Deluxe roken perfect in deze shisha door de uitstekende heat-management en airflow. Liever een swirl- of vortex kop in plaats van de bijbehorende Amy Hot Screen? Kijk gerust naar onze aparte tabakskoppen om jouw eigen Amy waterpijp op te pimpen.

De complete Amy 057 Globe (Zwart/Zwart) wordt geleverd met:

  • Blauwe vaas
  • Aluminium mondstuk
  • Chimney tabakskop
  • Wasbare siliconen slang
  • AMY Hot Screen: Aluminium schotel
  • Kliksysteem
  • AMY Meerkamer systeem

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Let op! Deze waterpijp heeft meerdere aansluitingen, maar wordt geleverd met één slang. Met een extra slang (of twee) kun je - zonder gedoe - genieten met vrienden. Kijk hiervoor bij ons ruim assortiment aan wasbare slangen.

Extra informatie

Aantal slangen 1 slang, 2 slangen, 3 slangen
Lengte € 76,00
Gewicht stang (Gram) 340
Kwaliteit A
Model Nee
Sluiting Klik
Rookkamer Meerkamersysteem
Productiewijze Machinaal
Merk Amy Deluxe
Herkomst Duitsland
Kleur Blauw, Zwart

Let op: Gebruik van onze productteksten is niet toegestaan. Hiermee schaadt u de Google rankings van zowel onze als uw eigen website!