Oduman - Voyage

Schrijf een review voor dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

LOGIN VOOR PRIJS

Snel overzicht

Oduman maakte oorspronkelijk een onvergetelijke indruk met haar brede vazen en -verbazend design. Dit Istanbulse merk staat niet stil; elke nieuwe serie Oduman waterpijpen blaast nieuw leven in de waterpijp wereld. De Voyage waterpijp kenmerkt zich met zijn draagbaar formaat en -bijgeleverde draagtas.

Extra smaak en volle rook met een Vortex of Phunnel bowl!

* Verplichte velden

LOGIN VOOR PRIJS

Hover to zoom - Click to see full size image

Meer afbeeldingen

Oduman presenteert: Voyage

Denken wij aan Oduman, dan denken wij aan lef; innovatie en -stijl. De nieuwe Voyage haakt in op het succes van haar vorige shisha's. Met de N2 Travel en Smoke Tank bewees Oduman zich voorheen al op het gebied van de mobielere waterpijp; klein en vlot, maar nog altijd met Odumans' unieke airflow. De Voyage zet de volgende stap; inbegrepen is een handige draagtas die deze Oduman shisha perfect maakt voor de sessie-onderweg.

Amiabele Airflow

Ook wordt de Voyage shisha geleverd met siliconen slang. Niet zomaar een slang. Door middel van de brede toeloop naar het mondstuk - en het nauwe stuk slang vanaf de vaas - bouwt jouw hit luchtdruk op. Bij wijze van spreke spant de Voyage zich aan, tot jij inhaleert; de lucht krijgt ruimte om te vloeien met een prachtige wolk als resultaat. Geen nieuw trucje: deze airflow vindt je terug in waterpijpen zo oud als de wereld. Wel nieuw: de presentatie. Klein van formaat, maar groot in uitstraling.

De handgemaakt - glasheldere - vaas komt in pracht tot zijn recht in door het transparant-witte kleurenschema. Geleverd met wasbare siliconen slang en bijpassende schotel.

Let op: deze Oduman waterpijp bevat geen tabakskop.

Gelijk van je nieuwe pijp genieten? Bestel dan hier een tabakskop uit ons ruime assortiment. De Voyage schikt met alle koppen, maar wij raden een vortexkop aan. De uitstekende Oduman airflow wordt met deze vortex bowl alleen maar sterker benadrukt.

 

De Oduman Voyage waterpijp wordt geleverd met:

• Hoogwaardig kwalitatief handgemaakte glazen vaas
• Metalen onderdelen (allen roestvrij staal)

• Diffuser: benadruk de volle rookwolken met deze toevoeging voor de slang
• 1.5m lange wasbare siliconen slang
• Rookafvoerventiel
• Waterdichte draagtas (met perfecte afmetingen voor de Voyage)

 

 

 

Extra informatie

Aantal slangen 1 slang
Lengte € 60,00
Gewicht stang (Gram) 735
Kwaliteit A
Model Glas
Sluiting Rubber
Rookkamer Universeel
Productiewijze Machinaal
Merk Oduman
Herkomst Duitsland
Kleur Transparant, Wit

Let op: Gebruik van onze productteksten is niet toegestaan. Hiermee schaadt u de Google rankings van zowel onze als uw eigen website!