Waterpijp-Groothandel - Over ons

Waterpijp-Groothandel | Kwaliteit, betrouwbaar & snel!
T: 0854017981 | 0658801221 (Ook via Whatsapp te bereiken)

KvK: 27335907

Btw Nr: NL002215072B59

Rekeninghouder: Premium-Hookahs
IBAN: NL89INGB0005818224
BIC: INGBNL2


Nederlands grootste Waterpijp Groothandel, onderdeel van Premium-Hookahs, nu geopend voor Wederverkopers en Shisha Lounges/Waterpijpcafés!

Heeft u een Waterpijp café of Shisha lounge en wilt u uw bezoekers een echte goede waterpijpervaring geven? Dan bent u bij Waterpijp-Groothandel.nl aan het juiste adres voor alle benodigdheden. Ons assortiment bevat meer dan 1000 kwaliteits producten en kunnen direct zorgen voor meer omzet en winst in uw bedrijf. Dat geldt natuurlijk ook voor u als wederverkoper van waterpijpen en shisha toebehoren. In onze Waterpijp groothandel kunt u goedkoop en snel de beste producten aanschaffen. Het roken van waterpijp wordt steeds populairder, biedt daarom de beste shisha producten voor een goede ervaring. Uw klanten zullen met liefde terugkomen!

Uitgebreid assortiment

U kunt bij onze groothandel terecht voor goedkope waterpijpen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding zoals Amy Deluxe, Aladin en Tahta, maar ook exclusieve premium kwaliteit waterpijpen van befaamde merken zoals Khalil Mamoon, Farida en El Nefes. Naast waterpijpen en shishas vindt u bij ons ook verschillende soorten waterpijp slangen, tabakskopjes en andere accessoires. Ook bieden wij een ruim assortiment natuur- en quick light kolen, zoals onze kokosnootkolen, bamboekolen, Al fakher kolen (A kooltjes) en ringkolen.

Scherpe prijzen

Wij hanteren scherpe prijzen en kunnen u staffelkortingen aanbieden die kunnen oplopen tot 25% korting op het aankoopbedrag. Door grootschalig in te kopen profiteert u van extra scherpe prijzen! Bezoek onze showroom en magazijn, of bel ons om de staffelkortingen te bespreken.

Bestel gemakkelijk & snel via internet

Ons bestelproces is volledig geautomatiseerd. Dat betekent dat u eenvoudig online uw bestelling kunt plaatsen in uw eigen winkelomgeving. U heeft alleen een account nodig (deze maakt u gemakkelijk aan op onze website) en na verificatie krijgt u toegang tot alle groothandel inkoopprijzen. Plaats de producten in de gewenste hoeveelheid in uw winkelmandje en reken af met iDeal (alle banken), Vooruitbetaling (zelf overmaken via internetbankieren bijvoorbeeld) en Betaling aan de deur (betaal pas bij aflevering). Wij verwerken de bestelling binnen 24 uur en bezorgen dit tot in uw zaak, lounge of cafe.

U kunt uw bestelling ook plaatsen via telefoon of e-mail. Neem hiervoor contact met ons via: 0854017981 / 0658801221 (Ook via Whatsapp te bereiken) of email: info@waterpijp-groothandel.nl

Gratis bezorging tot in uw zaak!

Bestel online via deze website boven de €250,- via onze website en we leveren uw bestelling gratis binnen 3 werkdagen in uw zaak!

Nieuwe klanten

Wij vragen nieuwe klanten altijd vooraf een afspraak met ons te maken. Dit kan door te bellen of appen naar 0658801221. Uw accountmanager zal dan met u een afspraak inplannen voor advies op maat. Dit geldt ook voor grote specifieke orders, of orders waarbij maatwerk dient plaats te vinden.

Telefonische openingstijden

Maandag  Telefoon gesloten 
Dinsdag  12:00 - 18:00
Woensdag  12:00 - 18:00
Donderdag  12:00 - 18:00
Vrijdag  12:00 - 18:00
Zaterdag Telefoon gesloten
Zondag Telefoon gesloten


Account activeren

Nadat u hier een klant account heeft aangemaakt, gaan wij uw account beoordelen. Wij laten namelijk geen particuliere klanten toe, of klanten die de producten niet voor wederverkoop of grootverbruik (shisha lounges of evenementen), gebruiken. Voor particuliere bestellingen verwijzen wij u door naar onze particuliere afdeling: Premium-Hookahs. Uw KvK & BTW nummer moeten dan ook gerelateerd zijn aan de waterpijp branche alvorens wij uw account kunnen activeren. Het activeren van een account kan enkele werkdagen in beslag nemen. Heeft u spoed? Neem dan contact op met uw accountmanager via 0658801221 om een spoedactivering aan te vragen.

Wij denken met u mee

Breng bovendien uw waterpijpcafé gratis onder de aandacht via de grootste overzichtswebsite van Nederland: waterpijp-cafe.nl (onderdeel van Waterpijp-Groothandel.nl & Premium-Hookahs.nl). De Waterpijp Groothandel bevat producten die uitermate geschikt zijn voor een waterpijpcafé, zoals hygiënische mondstukjes, professionele Shisha lounge slangen, wasbare waterpijpslangen, op maat gemaakt aluminiumfolie speciaal voor waterpijpgebruik, natuurkolen om koolmonoxide vergiftiging te voorkomen en waterpijpsteentjes. Deze steentjes bevatten geen teer, nicotine, tabak en accijnsbelasting. Bovendien valt het roken van waterpijpsteentjes niet onder het rookverbod. Kortom, Waterpijp-Groothandel.nl helpt uw Waterpijpcafé, door middel van topkwaliteit producten, de beste binnen uw regio te worden!

Maak hier direct uw groothandel account aan.


Copyright teksten

De teksten op Waterpijp-Groothandel.nl mogen ten allen tijde niet worden overgenomen of gekopieerd in verband met copyright en de vindbaarheid van Google. Wilt u snel gevonden worden in de zoekmachines, laat dan zelf originele teksten schrijven.

Copyright foto’s

Alsmede de foto's op Waterpijp-Groothandel.nl mogen ten allen tijde niet worden overgenomen, gekopieerd worden of in aangepaste versie gebruikt worden door andere partijen of voor andere (commerciële) doeleinden worden gebruikt.