Paradise - Amigo (Blueberry) 1KG (6MG)

Delen
Op voorraad
Nog 4 beschikbaar
SKU
HTPA008.1kg.6
LOGIN VOOR PRIJS

Paradise is een Nederlands merk voor waterpijpsteentjes. De smaken nemen je mee naar de mooiste plekjes op aarde. Met Amigo wordt je meegenomen naar je goede vriend(in).

Creëer je eigen paradijs op aarde met Amigo - Amazing

Wil jij tijdens je rooksessie meegevoerd worden naar de mooiste plekjes op aarde? Dan moet je deze stoomsteentjes van het Nederlandse merk Paradise proberen. Niet voor niets heeft dit merk gekozen voor prikkelende smaaknamen en sprekende afbeeldingen die een voorbode zijn voor wat je gaat beleven. Hiermee creëer je paradijs op aarde tijdens je eigen ontspannen rooksessie. Bestel dus snel een bakje van 1000 gram en beleef het zelf.

Blueberry: Een goede vriend(in)

Een mooi plekje op aarde hoeft niet per se een mooie locatie te zijn, zoals het strand of de bergen. Het kan ook een plek zijn waar jij je prettig voelt. Denk even aan een goede vriend(in), je Amigo en neem dan een hijs van deze Blueberry smaak. Bosbessen is al een bekende smaak voor veel waterpijprokers, dus zal het niet zo moeilijk zijn om even te denken aan die ene goede vriend(in). Het is net alsof hij/zij nooit weg is geweest.

Stel je voor dat je op wintersport bent. De zon schijnt en je kijkt naar de met sneeuw bedekte bergen om je heen. Wanneer je dit beeld even op je in laat werken bedenk je dat het daar toch wel adembenemend mooi is. Met de smaak Amazing wordt je ook vanuit het platte Nederland meegenomen naar dit prachtige landschap. De subtitel is Peach Freeze en is een heerlijke fruitige en frisse combinatie van perzik en menthol. Waterpijp roken schadelijk? De nicotinevrije Paradise verpakking is een prima alternatief.

Specificaties:

  • Inhoud bak: 1000 gram
  • Smaak: Blauwe bes
  • Met nicotine - 18 jaar en ouder

{{block type="cms/block" block_id="leeftijdtabakpremium"}}

{{block type="cms/block" block_id="tabakvrwzpasta"}}

Productinformatie
Merk Paradise
Nicotine gehalte Met nicotine
Herkomst Nederland
Structuur Normaal
Smaak Bosbes
Hoeveelheid 1 kg
Kwaliteit Premium (A+ klasse)
Past in digitale postzegel n.v.t.

VERGELIJKBARE SMAKEN

Paradise - Amigo (Blueberry)
Paradise - Amigo (Blueberry)
LOGIN VOOR PRIJS
Amy Stone 125g - Blueberry Mix
Amy Stone 125g - Blueberry Mix
LOGIN VOOR PRIJS