Paradise - Climax (Watermeloen) 1KG (6MG)

Delen
Niet op voorraad
SKU
HTPA003.1kg.6
LOGIN VOOR PRIJS

Paradise is een Nederlands merk voor waterpijpsteentjes. De smaken nemen je mee naar de mooiste plekjes op aarde. Met Climax wordt je meegenomen naar de ultieme strandervaring.

Creëer je eigen paradijs op aarde met Paradise - Climax

Paradise stoomsteentjes zijn anders dan alle anderen. Een heerlijk ontspannen rooksessie is als een paradijs op aarde en dat is wat dit Nederlandse merk je wil bieden. Bij bestelling ontvang je een bakje van 1000 gram in een van hun ruim assortiment aan smaken. Een van de eerste dingen die je zal opvallen is de afbeelding. Deze laat je zien naar welk mooi plekje op aarde de smaak je heen zal brengen. De unieke smaaknaam vergroot alleen nog maar de verwachting. Waar wacht je dus nog op?

Watermelon: De ultieme strandervaring

Er zijn zoveel manieren om van een heerlijk dagje strand te kunnen genieten. Deze Climax biedt je echter de ultieme ervaring. De watermeloensmaak van de Watermelon is zowel zoet als dorstlessend. Het is een smaak die voor iedereen geschikt is, en die iedereen een keer moet uitproberen. Waterpijp roken schadelijk? De nicotinevrije verpakking is een prima alternatief.

Specificaties:

  • Inhoud bak: 1000 gram
  • Smaak: Watermeloen
  • Met nicotine - 18 jaar en ouder

{{block type="cms/block" block_id="leeftijdtabakpremium"}}

{{block type="cms/block" block_id="tabakvrwzpasta"}}

Productinformatie
Merk Paradise
Nicotine gehalte Met nicotine
Herkomst Nederland
Structuur Normaal
Smaak soort Zoet, Fruit
Smaak Watermeloen
Hoeveelheid 1 kg
Kwaliteit Premium (A+ klasse)

VERGELIJKBARE SMAKEN