Verzendingen

Snelle bezorging

Bij Waterpijp-Groothandel proberen we jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Ons team werkt daarom iedere dag en avond hard door om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Al onze levertijden zijn inclusief het verwerken en gelden voor werkdagen en zaterdag.

Bij bestelling heb je keuze uit verschillende verzendopties. Hieronder staan ze allemaal op een rijtje.

Verzendoptie

Beschikbaarheid

Bezorgmoment

Verzendkosten*

Standaardlevering PostNL

Overal

1-3 werkdagen levertijd

€5,95 per pakket

Avondlevering PostNL

Binnen NL

1-3 werkdagen


€7,50 per pakket

PostNL Afhaalpunt

Binnen NL

1-3 werkdagen

€5,95 per pakket

* Een pakket heeft een gewicht van maximaal 30KG.
** Boven de €250 excl BTW, gratis verzending binnen NL ongeacht het aantal dozen.

Worden bestellingen ook op zaterdag geleverd?

Ja, PostNL bezorgt ook op zaterdag. Het kan alleen wel zo zijn dat je bij postNL een ''op zaterdag gesloten'' markering hebt. Je moet dan eerst bij postNL je ''Gesloten verklaring'' aanpassen anders komt postNL op zaterdag nooit bezorgen.

Wat als mijn bestelling na 3 werkdagen nog niet is afgeleverd?

In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat een bestelling één of twee dagen later aankomt. Dit kan te maken hebben met een sorteerfout of met drukte in ons magazijn. Indien je de bestelling na 4 werkdagen nog niet ontvangen hebt, neem dan even contact met ons op via whatsapp of telefoon: 0658801221.

Niet thuis en aflevertijdstip aanpassen

Maak een account aan (gratis) op MijnPostNL en bepaal zelf het aflevermoment! Je kunt er ook aangeven wat er moet gebeuren als je niet thuis bent tijdens de afleverpoging. Klik hier om een MijnPakket account aan te maken.

Pakket laten versturen naar een postkantoor van PostNL, hoe werkt dat?

Je kunt bij het invullen van de adresgegevens het adres van het gewenste postkantoor invullen. Je dient altijd een legitimatiebewijs mee te nemen bij het afhalen van je bestelling.

Track & Trace

Zodra je bestelling is verwerkt en ingepakt, krijgt ieder pakket van ons een Track & Trace code. Let op, dit geldt niet voor Rembourszendingen en zendingen die door de brievenbus passen. Deze code wordt naar je toe gemaild, en daarmee kun je jouw pakketje eenvoudig traceren via deze site. Na 20:00 wordt de status bij PostNL geüpdatet en wordt exact zichtbaar op welk moment de postbode bij je langskomt.

Waarom heb ik geen Track & Trace email ontvangen?

Zodra we de bestelling hebben verstuurd (iedere werkdag voor 19:30 versturen we de bestellingen), ontvang je van ons automatisch een e-mailtje met hierin een Track & Trace. Als je geen email van ons hebt ontvangen kan het zijn dat deze in je ''Spam'' map is belandt, of je hebt de bestelling als gast geplaatst.

Wat moet ik doen als ik mijn pakket niet heb ontvangen?

Het kan voorkomen dat het per ongeluk niet is gelukt om je pakket binnen de gestelde levertijd af te leveren. Volg in dat geval de volgende stappen:

  • Wacht nog één dag af. Misschien is je pakket gewoon iets later.
  • Gebruik de Track & Trace code in je bevestigingsmail om te kijken waar je pakket zich zou moeten bevinden. Het is mogelijk dat de levering is verschoven.
  • Zou het bezorgd moeten zijn? Contoleer of je je adresgegevens goed hebt ingevuld.
  • Zijn je adresgegevens goed ingevuld? Controleer dan of er een niet thuis-bericht van PostNL in je brievenbus ligt. Het pakketje is dan mogelijk bij de buren bezorgd of wordt op een later moment opnieuw aan je aangeboden.
  • Nog steeds geen succes? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendingen naar het buitenland

Wij verzenden pakketten ook naar het buitenland. Wanneer je bij bestelling de adresgegevens hebt ingevuld, berekent het systeem automatisch de verzendkosten. De levertijden kunnen wel langer zijn voor landen buiten de Benelux.

Wat is de levertijd naar België?

1-3 werkdagen.