Aladin - Hoodz Brooklyn (Blauw)

Schrijf een review voor dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

LOGIN VOOR PRIJS

Snel overzicht

De waterpijpen van Aladin zijn nu van nog betere kwaliteit. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een handig kliksysteem zet je in een handomdraai alles netjes in elkaar. Dit Hoodz Brooklyn model is klein, maar rookt net zo goed als zijn grotere broers.

Extra smaak en volle rook met een Vortex of Phunnel bowl!

Snelle opwarming van tabak, biedt veiligheid en geeft extra hitte wanneer de kolen bijna op zijn!

* Verplichte velden

LOGIN VOOR PRIJS

Hover to zoom - Click to see full size image

Meer afbeeldingen
  • aladin hoodz brooklyn blauw

Moderne Aladin – Hoodz Brooklyn in een blauwe kleur

Het Duitse merk Aladin ontwikkelt onder andere waterpijpen in Egyptische stijl. Deze laten zich kenmerken door hun variatie aan ontwerpen en mooie kleuren. Daarnaast bevatten ze een speciaal kliksysteem. Hierdoor kun je in een handomdraai de slang of vaas stevig en luchtdicht vastkoppelen zonder dat je een rubbertje hoeft te gebruiken. Aangezien de shisha’s met de machine gemaakt worden, hebben ze veel minder details en zijn ze niet zo traditioneel als de handgemaakte varianten. Ze hebben wel het voordeel dat ze goedkoper zijn.

Hoodz Brooklyn

Een waterpijp hoeft niet groot te zijn om goed te kunnen roken. Aladin bewijst dit met de Hoodz collectie. Deze modellen zijn kleiner van formaat, maar roken net zo goed als hun grotere broers. Dit compacte Brooklyn model is 45 centimeter hoog en bevat de moderne en klassieke uitstraling die Aladin zo uniek maken. De vaas heeft een aan de onderkant een blauw stippelpatroon, wat heel mooi past bij het ribbelontwerp van de vaas zelf. Bij bestelling ontvang je ook een eerste klas siliconen slang en ongeglazuurde tabakskop. Het is mogelijk om uit te breiden naar twee slangen.

Andere kleuren

Het Hoodz Brooklyn model is ook verkrijgbaar in twee andere kleuren. Kijk dus ook eens naar Hoodz Brooklyn (Rood) of Hoodz Brooklyn (Zwart).

Aladin – Hoodz Brooklyn wordt geleverd met:

  • Zilveren Aladin – Hoodz Brooklyn stang van 45cm
  • Transparante vaas met blauw stippelpatroon
  • Kolenschaaltje
  • Siliconen slang
  • Ongeglazuurde tabakskop
  • Kolentang
  • Optioneel: Windscherm, meerdere slangen

Extra informatie

Aantal slangen 1 slang
Lengte € 45,00
Gewicht stang (Gram) 340
Kwaliteit B
Model Traditioneel
Sluiting Schroefdraad
Rookkamer Universeel
Productiewijze Machinaal
Merk Aladin
Herkomst Egypte
Kleur Blauw

Let op: Gebruik van onze productteksten is niet toegestaan. Hiermee schaadt u de Google rankings van zowel onze als uw eigen website!