Oduman - Smoke Tank

Op voorraad

SKU
WAOD010
LOGIN VOOR PRIJS
Geen

Deze Smoke Tank is een nieuw model van Oduman. Het model is 27 centimeter hoog en is door zijn kleine formaat gemakkelijk mee te nemen. De hoeveelheid rrok die het produceert zal je versteld doen staan.

Roken in moderne stijl met Oduman ֠Smoke Tank

Oduman is een merk uit Turkije dat zich continue blijft ontwikkelen. De modellen van dit merk kenmerken zich door hun moderne uiterlijk met grote glazen vazen in plaats van decoratieve koperen stangen. Hierbij is de rookkwaliteit zeer goed behouden gebleven waardoor ze in korte tijd zeer populair zijn geworden.

Geweldige rookdoos

Deze Smoke Tank is een nieuw model van Oduman. Het geheel is zonder tabakskop slechts 27 centimeter hoog, maar je moet hem zeker niet onderschatten. De met de hand geblazen vaas is vormgegeven als een simpel rechthoekig doosje. Het zal je gaan verbazen hoeveel rook dit doosje kan produceren. Het mag de tank in zijn naam dan ook met trots dragen. De overige onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal. In de dompelbuis is een diffuser opgenomen. Hierdoor worden grote rookbellen opgebroken in kleinere en krijg je een soepele luchtstroom. De hookah kun je helemaal uit elkaar halen zodat je alle onderdelen goed kunt schoonmaken. Dit kan ook met de siliconen slang. Hierdoor ben je keer op keer weer verzekerd van een frisse rooksessie. Als laatste kun je de shisha eenvoudig meenemen in het bijgeleverde opbergtasje met camouflageprent.

Cre즲 zelf leuke effecten

Uniek aan de waterpijpen van Oduman is de mogelijkheid om er leuke dingen mee te doen. Zo kun je bijvoorbeeld stukjes fruit, of voedselkleurstof toevoegen aan het water voor spectaculaire effecten. Dit kun je goed zien dankzij de heldere vaas die je bij dit model ontvangt. Het is niet verkrijgbaar in een matte versie.

Oduman ֠Smoke Tank wordt geleverd met:

  • Oduman ֠Smoke Tank vaas
  • Roestvrijstalen kolom
  • Roestvrijstalen mondstuk
  • Siliconen slang
Productinformatie
Merk Oduman
Aantal slangen 1 slang, 2 slangen
Lengte 27.0000
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Kwaliteit Excellent (A-klasse)
Sluiting Schroefdraad
Rookkamer Universeel
Herkomst Turkije
Productiewijze Machinaal
Model Glas
Kleur Transparant